PERSONAL CENTRE DE SALUT

Durant els mesos de maig i juny des de l’àrea de sanitat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana s’han ampliat les places de personal del Centre Auxiliar de Salut de la Romana, creant una nova plaça de un metge/essa a temps complet, una altra nova plaça d’auxiliar d’infermeria compartida amb Novelda (la Romana: dilluns,  dimecres i divendres) i una plaça d’administratiu/va a temps complet.

Amb aquestes noves places el Centre Auxiliar de Salut de la Romana compta amb 2 metges, 1 auxiliar d’infermeria, una administrativa a temps complet i 1 auxiliar d’infermeria (dilluns, dimecres i divendres).

Per a Amanda Pérez, Regidora de Sanitat de l’Ajuntament de la Romana creu que és un gran pas per a la sanitat del nostre poble i ve a recompensar tot l’esforç que s’ha realitzat sol·licitant millors condicions d’atenció als nostres veïns.

Nelson Romero, Alcalde de la Romana mostra la seua satisfacció i agraeix a la Generalitat Valenciana aquesta aposta per a reforçar un dels pilars fonamentals de la nostra societat com és la sanitat pública.