JORNADA MULTIAVENTURA A ALCALÁ DEL JÚCAR

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de La Romana continuem apostant per la celebració de la Jornada multiaventura que es durà a terme en la localitat d’Alcalà del Xúquer. Aquesta activitat s’emmarca dins del Programa ROMANAJOVE i va destinada, principalment, al públic entre 16 i 30 anys. La jornada es durà a terme el diumenge el 28 d’agost de 2022 amb eixida a les 7.30 hores des de l’Ajuntament i arribada a les 22.00 hores (aproximadament).

Aquesta Jornada està subvencionada parcialment per la Diputació d’Alacant i consta de dues activitats: piragua a les 10.30 hores i rafting en aigües braves a les 15.30 hores.

L’activitat no inclou el menjar, només el material específic per a realitzar les dues activitats i el transport. L’activitat té un cost de 10€ per als usuaris (s’entregaran el mateix dia en què es formalitza la inscripció). No es retornarà els diners ni es podrà inscriure a una altra persona per a cobrir una vacant. Es respectarà l’ordre d’inscripció.

  • Període d’inscripció per a nascuts entre 1992 i 2006 (empadronats a La Romana): de l’1 al 5 d’agost (tots dos inclusivament).
  • Període d’inscripció per a empadronats a La Romana: del 8 al 10 d’agost (tots dos inclusivament).
  • Període d’inscripció general: de l’11 al 12 d’agost.

Seran imprescindibles les següents dades per a formalitzar la inscripció: nom, cognoms, edat, DNI, data de naixement i telèfon mòbil. Sense aquestes dades no es podrà completar la inscripció.

Quant al material necessari, recomanem:

  • Rafting en aigües braves: motxilla, tovallola, vestit de bany i calçat aquàtic.
  • Piragua: vestit de bany, tovallola i calçat aquàtic.