Salutació d’Alcalde

D. Nelson Romero Pastor

Benvinguts i Benvingudes

Aquesta pàgina web vol ser  “la porta d’entrada” a l’Ajuntament de La Romana per a tots els veïns, els turistes i totes les persones interessades en conéixer el nostre poble. Per açò concebisc aquesta pàgina com un canal obert a tots i un element essencial de comunicació i informació.

A través d’aquesta web els mostrarem el que La Romana vol ser: un poble modern, dinàmic, ple de llocs històrics i un punt de trobada per a tots.

En un món sense fronteres la informació deu ser immediata, àgil i transparent, el portal de l’Ajuntament de La Romana deu contenir la informació de les activitats i dels serveis municipals. L’administració electrònica al servei de les persones i de la societat en general per a que puga conéixer de primera mà tota la informació administrativa, cultural, turística i social.

En el meu discurs d’investidura vaig marcar com a prioritats del meu govern la participació, el diàleg i la transparència com els principis bàsics que deuen presidir l’actuació en tots els àmbits municipals.

Un ajuntament obert, participatiu i transparent, la casa de tots que, entre tots, siga cada vegada millor. Un portal en contínua construcció i actualització que preste un millor servei.

És una satisfacció per a mi, com Alcalde de La Romana, donar-los la benvinguda a aquest meravellós poble, del qual poden disfrutar pasejant pels seus carrers.