PROGRAMACIÓ NADAL 2021-2022

Dilluns, 6 de desembre: Per a celebrar el “DIA DE LA CONSTITUCIÓ”, a les 12.00 hores a l’Ajuntament hi haurà un ACTE INSTITUCIONAL. En el transcurs del qual es farà entrega dels premis de la campanya de la Regidoria de Comerç “Compra a LA ROMANA el teu poble”. Per a acabar se servirà un aperitiu als assistents.

Diumenge, 12 de desembre: En la Casa de Cultura a les 19.00 hores CONCERT DE NADAL DE LA CORAL DE LA UNIVERSITAT D’ALACANT.

Dimarts, 14 de desembre: En el Casal de la Joventut, de 17.30 a 19.30 “TALLER DE CUINA CREATIVA”, dintre del programa Espai Jove La Romana, dirigit a joves de 6 a 12 anys.

Dijous, 16 de desembre: En el Casal de la Joventut, de 17.30 a 18.30 “TALLER DE BALL MODERN”, dintre del programa Espai Jove La Romana, dirigit a joves de 12 a 16 anys.

Divendres, 17 de desembre: A les 11.30 hores en la Casa de Cultura “FESTIVAL DE NADAL” a càrrec dels alumnes del CEIP LA ROMANA. Degut a les restriccions, es farà en caràcter intern; i es gravarà per a que els pares puguen veure’l després.

A les 18.00 hores en la Casa Encarnà, inauguracions del BETLEM MUNICIPAL i de l’Exposició de Targetes Nadalenques realitzades per l’alumnat del CEIP La Romana. Entrega de Premis als guanyadors de cada categoria. L’Exposició estarà oberta durant tot el Nadal.

Dissabte, 18 de desembre: A partir de les 12.00, en la pedania “Els Beltrans” se celebrarà el “I NADAL GASTRONÒMIC ELS BELTRANS”. Romandrà fins el diumenge 19 a les 16.00 hores

Dilluns, 20 de desembre: A les 11.30 en la Casa de Cultura tindrà lloc el conta-contes “Coleta vol ser poeta” a càrrec de la companyia Art Crear, per als alumnes d’infantil i primer cicle de primària del CEIP La Romana.

Dimarts, 21 de desembre: A les 11.30 hores en la Casa de Cultura representació de l’obra de teatre infantil “EL PETIT PRÍNCEP” a càrrec de la companyia Art Crear, per als alumnes de segon i tercer cicle de primària del CEIP La Romana.

Divendres, 24 de desembre: A la mitjanit en la zona coberta del Mercat d’Abastiments revetlla nadalenca a càrrec de l’Orquestra “SHADOW”. (Amb la col·laboració de les Comparses de Moros, Pirates i Zíngars.

Diumenge, 26 de desembre: A les 11.30, en la Casa de Cultura, “CONCERT DE NADAL” oferit per la Societat Instructiva Musical Romanense. En el transcurs del qual es donaran a conéixer els guanyadors del concurso de Decoració Nadalenca per a establiments comercials locals.

27, 28 i 29 de desembre i 3, 4 i 7 de gener: En el Casal de la Joventut, de 9.00 a 13.00 i de 16.00 a 18.00 hores, tallers “XARXA SEGURA” i ”JUGANT EN IGUALTAT”.

Dijous, 30 de desembre: A les 11.00 hores en el Parc Dr. Pérez López VI SANT SILVESTRE INFANTIL. Podeu vindre tots i totes amb la vostra disfressa. Després de la cursa, per a reposar forces, prendrem un bon xocolate amb tonya.

Divendres, 31 de desembre: DIA DE CAP D’ANY

A les 11.30 hores en la Replaceta del Carrer Major, Festa IV CAP D’ANY INFANTIL amb cotilló, campanades, brindis per als més menuts… animació a càrrec de la companyia LA NENA CREA.

A partir de les 23.30 hores ens reunirem en la Plaça de l’Església per a acomiadar l’any amb les tradicionals campanades, raïm de la sort i cava del terreny.

A continuació, ens dirigirem a la zona coberta del Mercat d’Abastiments a la gran festa de benvinguda al 2022 amenitzada per la millor música Dj.

Diumenge, 2 de gener: A les 17.00 hores, en el Camp de Futbol Municipal, 5a edició del partit de futbol “amistós” entre aficionats locals “HÈRCULES vs ELX”.

Dimecres, 5 de gener: A les 17.30 hores “CAVALCADA DELS REIS MAGS” acompanyats per la Societat Instructiva Musical Romanense i la colla “Els ous i el sarnatxo”, amb animació del “MILLOR ESPECTACLE DEL MÓN”.

(Tots els actes d’aquesta programació són PÚBLICS i GRATUÏTS)