TALLERS ESPAI JOVE LA ROMANA

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de La Romana organitza dos tallers per als joves, emmarcats al programa Espai Jove La Romana. Es duran a terme  al Casal de la Joventut i els que vulguen participar hauran d’inscriure’s a l’Ajuntament fins el dia 10 de desembre entregant el full d’inscripció.

El primer dels tallers serà “TALLER DE CUINA CREATIVA” i tindrà lloc el dimarts 14 de desembre en horari de 17.30 a 19.30 hores, dirigit a joves de 1r a 6é de Primària. Pretenen despertar en els nens la curiositat per la cuina, donar-los l’oportunitat de que descobrisquen textures, sabors i que alhora aprenguen quasi sense adonar-se’n nocions de seguretat i higiene alimentària a través de la creació de senzilles i creatives receptes.

Al taller de cuina creativa es crearan receptes am ingredients tant salats com dolços arribant a crear un menú complet d’un menjar (Entrant, principal i postre).

El dijous 16 de desembre de 17.30 a 18.00 hores es realitzarà el “TALLER DE BALL MODERN” dirigit a joves de 12 a 16 anys. El ball com activitat comporta molts beneficis entre els que estan el bon manteniment físic i mental, millora aspectes com l’elasticitat i tonificació muscular o proporciona més confiança i seguretat en un maateix.

El taller de Ball modern està orientat a que els participants puguen vivenciar la dansa a través d’activitats individuals i grupals, centrades en tècniques i jocs d’expressió, esquema corporal i armonia postural amés de l’aprenentatge de passos bàsics (coreografies) i improvisació de moviment i sentiment.

Amb tot aixà els nens i nenes gaudixen iniciant-se en la disciplina de la dansa, apenes perceptible per a ells per la seua metodologia lúdica i rítmica.