CONCERT DE LA CORAL DE LA UNIVERSITAT D’ALACANT

Una vegada més i aquesta en rigorosa estrena, els romaners i romaneres podrem gaudir d’un concert de la Coral Universitària de la Universitat d’Alacant. El concert ha sigut sol·licitat al Vicerectorat de Cultura de la UA per l’Aula Universitària de La Romana i se celebrarà el pròxim diumenge 12 de desembre de 2021 a les 19 hores en la Casa de Cultura de La Romana. L’entrada serà lliure amb les limitacions d’aforament i ús obligatori de mascareta tal com marquen les autoritats sanitàries pertinents.

La Coral de la UA forma part del Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària de la Universitat d’Alacant i té entre els seus objectius centrals la formació musical dels seus integrants, en la qual el component pedagògic és fonamental, trasllada aquesta voluntat formativa al seu repertori. El fet d’incorporació de peces com el «Noi de la mare», cançó d’una singular bellesa i matisos, unides a un conjunt de Nocturns de Mozart, és un reflex clar d’aquesta voluntat. L’element nadalenc es troba present en cançons clàssiques d’aquesta època i en fragments i mostres d’alguns musicals imprescindibles en la cultura popular del nostre temps. Així, el repertori culte i el popular, el clàssic i el modern, es combinen en una proposta que reivindica el poder d’evocació i transformació de la música, sota la direcció de Shlomo Rodríguez.

Concert d’Hivern de la Coral de la Universitat d’Alacant

Direcció: Shlomo Rodríguez

Programa

1) El noi de la mare – Trad. / Arr: K. Jenkins

2) Si tienes fe (El Príncipe de Egipto) – S. Schwartz / Arr: A. Snyder

3) Nocturnos – W. A. Mozart

                               – No.1 Duepupilleamabili

                               – No.2 Se lontan ben mio tu sei

                               – No.3 Eccoquel fiero istante

                               – No.5 Luci care, luci belle

4) Aipastissets – Nadala Popular d’Alcasser / Arr: J. Martínez

5) The Music oftheNight (El Fantasma de la Ópera) – A. L. Webber / Arr: E. Lojeski

6) Send in the Clowns (A Little Night Music) – S. Sondheim / Arr: M. Huff

7) Noche de paz – F. Gruber / Arr: G. Gilpin

8) For Good (Wicked) – S. Schwartz / Arr: M. Brymer

9) Tiana y el Sapo – R. Newman / Arr: M. Huff

10) BohemianRhapsody – F. Mercury / Arr: M. Brymer