TONI BRIGHT PRESENTA “CREURE ÉS PODER”

Diumenge que ve 16 de juny a les 19.30 hores, la Casa de Cultura acull de nou al mentalista Toni Bright. Després de l’èxit obtingut l’any passat amb el seu espectacle “Creure per a veure”, torna de nou a La Romana per a presentar el seu nou espectacle. Este s’emmarca dins de la Campanya de Difusió de Música i Teatre de la Diputació d’Alacant subvencionat al 80% i per això l’entrada és gratuïta.

Creure és poder amb Toni Bright i la Màgia de la ment, alguna cosa que mai oblidaràs. No ho penses més, estàs a punt de viure una experiència fascinant i inoblidable d’un dels mentalistes més prestigiosos d’Espanya.

Alguns ho cataloguen com el millor mag de la ment d’Espanya; uns altres, com el mentalista més prestigiós del país. Desprén sorpresa i desperta entusiasme en els escenaris. Li encanta deixar bocabadat al públic. No hi ha dubte: Ens referim a Toni Bright, el mag de la ment i el mentalista espanyol per excel·lència.

Toni Bright va nàixer a Elx (Alacant) i des de ben xicotet li ha apassionat el món del mentalisme. Actualment, pot presumir d’haver recorregut gran part dels teatres nacionals donant a conéixer el poder de la ment. Este mentalista espanyol no sols ha actuat damunt dels escenaris, sinó també en platons televisius i estudis radiofònics. Ha col·laborat amb grans cadenes de radiotelevisió com TVE, Antena 3, TVE Canal 24 hores, Canal Sud, Onda Cero, Cadena COPE, Cadena SER, Ràdio Marca, etc.

En què consistix este famós i exitós espectacle?

És possible endevinar el número de la loteria?

Existixen els follets?

Es poden doblegar culleres o forquetes amb el poder de la ment?

Existix la telepatia? Es pot saber el que una altra persona està pensant?

Es poden endevinar els números de l’Euromillons?

Vine a veure-ho i tindràs les respostes!