AUTOBÚS FOGUERES 2024

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de La Romana s’ha contractat un autobús per a passar un dia a Alacant durant les pròximes festes de “FOGUERES DE SANT JOAN 2024”.

El diumenge 23 de juny a les 10.00 hores serà l’eixida des de la Plaça de l’Ajuntament i el retorn serà des d’Alacant a les 22.00 hores. Els assistents podran gaudir de la Mascletà en la Plaça dels Estels, visitar els monuments de les fogueres plantats per tota la ciutat i presenciar la Desfilada Folklòrica Internacional.

Els menors hauran d’aportar una autorització firmada i, si són menors de 16 anys, hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Hauran d’inscriure’s a l’Ajuntament fins al dijous 20 de juny, depositant una fiança de 5 euros que serà retornada en pujar a l’autobús. En el cas que no hi haguera inscripció suficient se suspendria el servici i s’informaria els inscrits per a retirar la fiança.