FESTA MIG ANY 2024

Dissabte que ve 9 de març les Comparses de Pirates, Moros i Zíngars celebren la seua “FESTA DEL MIG ANY”.

Des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de La Romana, com cada any es presta la màxima col·laboració perquè els festers i festeres de La Romana puguen gaudir al màxim dels actes programats. A la vesprada es donaran a conéixer els guanyadors i guanyadores de la sèptima edició de PREMIS FESTERS i es farà lliurament dels trofeus corresponents atorgats per esta Regidoria.

A més, enguany la Regidoria de Festes subvenciona la Banda de Música per al cercaviles i els lavabos portàtils per una quantitat de 1.500 euros. Així mateix col·labora en la logística de tot el necessari perquè, entre tots, la Festa siga un èxit.

Desitgem a tots els comparsistes una feliç festa.