DIA INTERNACIONAL DE LA DONA 2024

Al llarg dels pròxims dies la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Romana ha programat una sèrie d’activitats per a celebrar el Dia Internacional de la Dona.

El divendres 8 de Març a la Casa de Cultura, a partir de les 18.30 hores es durà a terme la presentació del II PLA MUNICIPAL D’IGUALTAT. A continuació es procedirà a la lectura del Manifest referent al 8 de Març. I per a acabar es projectarà la pel·lícula “UNA QÜESTIÓ DE GÈNERE”.

El diumenge 10 de març a les 19.30 hores a la Casa de Cultura tindrà lloc la representació de l’obra de teatre “FUGIDA” a càrrec de la companyia Monteatre.

I el diumenge 17 de març a les 9.00 del matí ens reunirem a la Casa Encarnà i prendrem la tradicional xocolatada per a agafar forces per a la Caminada de la Dona. A les 10.00 hores donarà principi la Caminada i sobre les 11.30 hores arribarem al Parc 8 de Març on ens espera un bon esmorzar per a reposar forces.