PROGRAMA NADAL 2023

Divendres, 1 de desembre: Xarrada de sensibilització ambiental “REDUEIX LA TEUA BROSSA. RECUPERA LA TERRA.”, en la Casa Encarnà a les 18.00 hores.

Dissabte, 2 de desembre: A les 19.30 hores en la Casa de Cultura, la Societat Instructiva Musical Romanense oferirà el tradicional CONCERT DE SANTA CECÍLIA.

Dimecres, 6 de desembre: ACTE INSTITUCIONAL per a celebrar el “DIA DE LA CONSTITUCIÓ”, a les 12.00 hores a l’Ajuntament. Per a acabar se servirà un vi d’honor als assistents.

Dijous, 7 de desembre: Es procedirà a l’encesa de L’ENLLUMENAT EXTRAORDINARI NADALENC.

Divendres, 8 de desembre: A les 19.30 hores en la Casa de Cultura, celebració de la Gala “LA EDAD DE ORO” a càrrec d’artistes locals i comarcals.

Diumenge, 10 de desembre: A les 17.00 hores, en la Casa Encarnà, inauguració del BETLEM MUNICIPAL elaborat per Enrique Lombardo i Víctor Martínez.

A les 19.30 hores en la Casa de Cultura, representació de l’obra de teatre “¡AY, CARMELA!” a càrrec de la companyia Bulebú Teatre, dintre de la Campanya de Difusió de Música i Teatre de la Diputació d’Alacant.

Dissabte, 16 de desembre: A partir de les 12.00, en la pedania “Els Beltrans” se celebrarà “FIRA GASTRONÒMICA ELS BELTRANS”. Romandrà fins el diumenge 17 a las 19.00 hores

Dimecres, 20 de desembre: A partir de les 11.00 al Parc Doctor Pérez López tindrà lloc l’actuació de “DANI MIQUEL”.

Dijous, 21 de desembre: A les 15.30 hores en la Casa de Cultura “FESTIVAL DE NADAL” a càrrec dels alumnes del CEIP LA ROMANA.

A les 19.00 hores en la Casa Encarnà, inauguració de l’Exposició de Targetes Nadalenques realitzades per l’alumnat del CEIP de La Romana. Entrega de Premis als guanyadors de cada categoria. L’Exposició estarà oberta durant tot el Nadal.

Divendres, 22 de desembre: A les 15.30 hores en la Casa de Cultura “FESTIVAL DE  L’EIM LA BALSETA”.

Diumenge, 24 de desembre: A les 12.00 hores en la Replaceta rebrem la visita del “PARE NOËL”; i tots els nens i nenes podran dipositar les seues cartes en la Bústia Reial per a fer-se-les arribar als Reis Mags.

A partir de les 16.30 horas en la Replaceta celebrarem la “TARDEBUENA” amb la companyia d’un Dj.

A mitjanit en la zona coberta del Mercat d’Abastiments revetla nadalenca a càrrec de l’Orquestra “AMANECER”.

Dimarts, 26 de desembre: A les 11.30, en la Casa de Cultura, “CONCERT DE NADAL” oferit per la Societat Instructiva Musical Romanense. En el transcurs d’aquest es donaran a conéixer els guanyadors del V Concurs de Decoració Nadalenca per a establiments comercials locals.

A las 16.00 hores en el Camp Municipal de Futbol partit amistós entre aficionats “ELX-HÈRCULES”.

27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener: En la Casa de la Joventut, de 9.00 a 13.00 i de 16.00 a 18.00 hores, “ESCOLA DE NADAL” (Inscripcions en l’Ajuntament fins el 20 de desembre).

Divendres, 29 de desembre: A les 11.00 hores al Parc Dr. Pérez López VIII SANT SILVESTRE INFANTIL. Podeu venir tots i totes amb la vostra disfressa. Després de la carrera, per a reposar forces, prendrem un bon xocolate amb tonya.

Diumenge, 31 de desembre: DIA DE CAP D’ANY

A les 11.30 hores en la Replaceta del Carrer Major, Festa VI CAP D’ANY INFANTIL amb cotilló, campanades, brindis per als més petits. Animarà la festa la companyia Maracaibo amb l’espectacle “CANTAR I JUGAR”

A partir de les 23.30 hores ens reunirem en la Plaça de l’Església per a acomiadar l’any amb les tradicionals campanades, raïm de la sort i espumós del terreny.

Divendres, 5 de gener: A les 18.00 hores “CAVALCADA DELS REIS MAGS” acompanyats per la Societat Instructiva Musical Romanense i la colla “Els ous i el sarnatxo”, amb animació dels grups participants en el “II CONCURS D’OSTENTACIÓ”.

 (Tots els actes d’aquesta programació són PÚBLICS i GRATUÏTS)