TEATRE CLÀSSIC PER A CELEBRAR EL DIA DEL LLIBRE

Dissabte que ve 22 d’abril, amb motiu de la celebració del Dia del Llibre, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de La Romana ha programat l’obra de teatre “EL BUSCÓN”, versió del clàssic de Quevedo. La representació serà a càrrec de la companyia Doble K Teatro a la Casa de Cultura a les 19.30 hores i l’entrada serà gratuïta.

L’obra serà interpretat per Pedro Santomera i Manuel Menárguez i dirigida per Alfredo Zamora.

Joves i adults, estudiants i llicenciats, gaudisquen d’una divertida versió d’aquesta joia de la literatura. Plagada de situacions còmiques, pensades perquè l’humor i la cultura es donen la mà i els regalen una divertida vetlada. Que vostés ho riguen a gust!!!

No som murris quan fugim d’estudi de les cues, quan naveguem per Google en el nostre lloc de treball, quan si no ens demanen el tiquet acabem per no pagar l’autobús?

Ens hem fet més rics, més “nous-rics”, i volem creure que ja no necessitem d’aquestes coses, però ens encanta fer un “simpa” en un bar, fumar d’amagat, que se sàpia que la camisa ens ha costat una fortuna, jugar-nos el tallat als xinesos…

Així que mirem-nos en l’espill del teatre, potser ens trobem afaitant-nos i ens fem l’ullet. Amb humor, això sí, amb humor. Els murris són així, el políticament incorrecte, la transgressió.