FESTIVAL DE BANDES JUVENILS

La Societat Instructiva Musical Romanense i la Societat Unió Musical Santa Cecilia de Caudete organitzen un intercanvi conjunt entre les seues Bandes juvenils amb l’objectiu de motivar als músics més joves dels seus respectius col·lectius i incentivar-los a continuar esforçant-se en un món tan sacrificat com enriquidor com és el de la cultura musical.

La nostra Banda Juvenil ja va viatjar en el seu moment a Caudete per a participar en el primer dels concerts. Amb l’arribada de la pandèmia, encara no havia sigut possible la celebració del concert de tornada en la nostra localitat.

Transcorregut tot aquest temps, arriba el moment oportú de celebrar aquest concert diumenge que ve 26 de març a les 12.00 hores a la Casa de Cultura, amb l’actuació de totes dues bandes juvenils.

Des de la Societat Instructiva Musical Romanense i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Romana convidem a tots al fet que assistisquen al concert per a secundar i motivar als nostres músics més joves.