LA ROMANA S’ACULL AL PLA CONVIURE 2023

L’Ajuntament de la Romana s’acull al Pla Conviure 2023 convocat per la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana.

Es tracta d’un pla d’Ajudes per a la Rehabilitació d’Edificis, l’adequació de l’entorn construït i la redacció de l’Estratègia de Rehabilitació del municipi en desenvolupament de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

El Pla Conviure està prioritàriament destinat a les actuacions de rehabilitació d’immobles de patrimoni municipal que vagen a destinar-se a ús públic no residencial.

Actuacions subvencionables:

▪ Obres de rehabilitació, renovació, ampliació o adequació d’edificis del patrimoni municipal de caràcter social, administratiu, de serveis, cultural o històric.

▪ Adequació de l’entorn construït mitjançant l’actuació en espais públics com a carrers, places o zones d’esplai i esbarjo.

▪ Redacció de l’estratègia local de rehabilitació.

La subvenció pot arribar fins als 500.000 euros que l’Ajuntament destinarà a l’adquisició i rehabilitació de l’edifici de 1920 situat entre els carrers Jaume I, Cervantes, Campoamor i Plaça de Novelda.

L’objectiu és rehabilitar la planta baixa (antic celler) per al futur emplaçament del Museu Etnogràfic i destinar la primera planta per a dependències municipals.

Per a dur a terme el Pla és molt important la participació ciutadana i per a això convidem a tota la ciutadania a realitzar una enquesta sobre aquest tema seguint l’enllaç que adjuntem a continuación.

EN VALENCIÀ: https://es0n4f1wu3v.typeform.com/to/XlQapccm

EN ANGLÉS:  https://es0n4f1wu3v.typeform.com/to/N8a1FIP3