PREMIS DEL I CONCURS D’OSTENTACIONS DE LA CAVALCADA DE REIS

En el transcurs de la revetla de Sant Antoni celebrada dissabte passat 21 de gener en el saló de ball de les Coves, es van donar a conéixer els guanyadors del I Concurs d’Ostentacions de la Cavalcada de Reis convocat per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de la Romana.

El Regidor de Festes, Enrique Rizo, va agrair l’àrdua tasca que van haver de realitzar els membres del jurat, ja que mai és fàcil prendre decisions sobre temes com aquests perquè els gustos són molt diversos. Encara així, atesos els aspectes a valorar contemplats en les bases del concurs, els membres del jurat van acordar per unanimitat concedir els següents premis:

PRIMER PREMI dotat amb 800 euros per al grup “La Il·lusió del Nadal”, qualificant-lo d’espectacular tant per la carrossa i vestuari com per la coreografia.

SEGON PREMI dotat amb 400 euros per al grup “Soldadets de Plom” (Fila Tuareg de Moros Blaus), per la laboriositat de la carrossa.

TERCER PREMI dotat amb 200 euros per al grup “Arbre de Nadal” (Fila Bohèmia de Zíngars), per la coreografia presentada.

La Regidoria de Festes agraeix la participació dels tres grups per la seua contribució a engrandir una festa tan important per als més xicotets per la il·lusió transmesa al llarg del recorregut i espera que en pròximes edicions s’animen més grups a participar.