FESTES SANT ANTÓN – LA ROMANA 2023

PROGRAMA D’ACTES

DIMARTS, 17 – Festivitat de sant Antoni Abat

12.00 h. Repic de campanes i llançament de coets en honor a sant Antoni Abat.

16.30 h. Missa en l’ermita del barri, oferida pel nostre rector Sr. José Luis Robledano Navarro.

DIVENDRES, 20

12.00 h. Repic de campanes i llançament de coets en honor a Sant Antón.

21.30 h. Sopar de convivència en el saló. Interessats telefonar al 680 49 83 64.

23.30 h. En el saló de ball, disc revetla, a càrrec dels Dj’s de Decibelia-Eventos amb la millor música patxanguera i festera de tots els temps.

En el transcurs de la vetlada es procedirà a la rifa d’un quadre donat per Ana Ayen, una covera-romanera en terracota i un fermall en gres donat per Elena de La Romana, una caixa de fruites i verdures donada per Fruites i Verdures Conchita del mercat de Novelda, i un val de compra donat per Fruites Monge, valorat en 25 € del mercat de Novelda.

DISSABTE, 21

12.00 h. Repic de campanes i llançament de coets en honor a Sant Antón.

17.00 h. Cercaviles pel barri a càrrec de la Societat Instructiva Musical Romanense.

19.00 h. En tradicional romeria, traslladarem la imatge de Sant Antón, des de l’ermita fins a la parròquia de Sant Pere Apòstol, on ens acompanyarà la Societat Instructiva Musical Romanense.

19.30 h. Missa en honor a sant Antoni Abat, oferida pel nostre rector Sr. José Luis Robledano Navarro acompanyat de Sr. Ángel Úbeda Ruiz.

21.00 h. La Comissió de Festes obsequiarà als assistents a un còctel en el saló del barri.

22.30 h. Revetla a càrrec de l’Orquestra “SHADOW”. En el transcurs de la revetla es donaran a conéixer els guanyadors de l’I Concurs d’Ostentacions de la Cavalcada de Reis i es procedirà a la rifa d’un fermall romanera en terracota i un ventall pintat a mà donats per Elena de La Romana i un val de compra donat per Xarcuteria Antonio Gómez del mercat de Novelda, valorat en 30 €.

DIUMENGE, 22

A l’alba, repic de campanes.

12.00 h. Missa a càrrec el nostre rector Sr. José Luis Robledano Navarro acompanyat de Sr. Ángel Úbeda Ruiz en honor a Sant Antón, cantada per Cors i Danses i Rondalla de l’Alguenya. En finalitzar es beneiran i repartiran els tradicionals panets de Sant Antón. Tot seguit, concentració d’animals en la plaça de l’Església per a procedir a la seua benedicció. A continuació portarem en romeria a sant Antoni Abat a la seua ermita, acompanyat per la Colla de Dolçainers i Tabaleters “Els Ous i el Sarnatxo” i la Societat Instructiva Musical Romanense.

En finalitzar la romeria, s’obsequiarà a tots els assistents amb un aperitiu en el saló del barri.