XVIII VOLTA A PEU

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Romana i el Club Esportiu Penya la Mina organitzen per aquest cap de setmana d’1 i 2 d’octubre la tradicional Volta a Peu. El diumenge es realitzarà el cross “Volta a Peu” es tracta d’un cross mixte de 10km, que es realitza mitjançant 2 modalitats CAMINANTS i CORREDORS. L’eixida per a la marxa caminant donarà l’eixida a les 9.20 essent la prova no competitiva i posteriorment a les 10.00 donarà eixida per als corredors.

La prova acabarà amb l’entrega de trofeus als guanyadors de la prova en les diferents categories que es distribuiran de la següent manera: General, Local, Júnior, Sènior, Veterà 1, Veterà 2 i Veterà 3.

El dissabte des de les 17.00 en la Casa Encarnà es faran entrega de dorsals i obsequi per a la prova del diumenge i les inscripcions per a les carreres infantils que es realitzaran el mateix dissabte des de les 17.30 en un circuit urbà i tancat al trànsit, realitzaran 4 categories mixtes i tindran trofeu els 3 primers de cada categoria i tots els nens/es participants rebran una medalla per la seua participació en la Volta a Peu 2022.