INICI DE LES ACTIVITATS ESPORTIVES

Després de l’atur estiuenc, arriba setembre. L’arribada d’aquest mes significa que nens i adolescents preparen les seues motxilles per afrontar un nou curs escolar. És ben sabut i, així ho demostren les evidències científiques, que la pràctica esportiva activa les zones cognitives del cervell relacionades amb l’atenció, concentració i memòria.

Al nostre municipi comptem amb les següents escoles esportives: CLUB DE TENNIS LA ROMANA, ESCOLA DE FUTBOL LA ROMANA i ESCOLA DE VOLEIBOL LA ROMANA. Les tres associacions esportives ofereixen la possibilitat d’iniciar-se en el món esportiu. Al mes de setembre arranquen les activitats, no perdes l’oportunitat de mantener-te actiu.

L’ESCOLA DE FUTBOL ofereix entrenaments de futbol per als nens i nenes nascuts des del 2010 fins el 2018. A través del futbol, els nens adquiriran valors com el RESPECTE, la TOLERÀNCIA, el TREBALL EN EQUIP, la INICIATIVA, l’ESFORÇ i l’AUTODISCIPLINA. Si vols portar els teus fills/es, els entrenaments es desenvoluparan al camp de gespa artificial del Poliesportiu de la Romana, cada dimarts i dijous de 16.15h a 17.30h. Començament l’1 de setembre.

Per la seua part, l’ESCOLA DE VOLEIBOL ofereix l’oportunitat de practicar un esport tradicional i practicat des de fa anys al poble. Tots aquells nascuts a partir de l’any 2008 endavant estan convidats a provar aquest meravellós esport, on podran divertir-se i gaudir junt als seus amics i amigues. Els entrenaments seran dilluns i dimecres al poliesportiu de la Romana en diferents horaris: grup 1 de 18.30h a 19.30h., grup 2 de 19.30h a 20.30h. i grup 3 de 20.30h a 21.30h. Comencen el dilluns 5 de setembre.

Finalment, l’ESCOLA DE TENNIS ofereix classes de pàdel i tennis de nivell iniciació, intermedi i competició, per a totes les edats a partir de 4 anys. Els objectius principals són promoure, desenvolupar, practicar i incentivar l’esport, principalment el tennis i el pàdel, amés de millorar en la tecnificació dels nostres jugadors/es.

Les classes s’iniciaran el 12 de setembre i tindran lloc a les pistes de tennis i pàdel del poliesportiu municipal de la Romana. Durant aquesta setmana es publicarà tota la informació de cara a la nova temporada en les seues xarxes socials.