CELEBRACIÓ DE LA MASCLETÀ I EL CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS

Una vegada comunicat des del Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat el canvi de nivell de preemergència per al dia 22 d’agost de 2022 i passar del nivell 3 al nivell 2, ja és possible dur a terme els actes pirotècnics suspesos en dies anteriors.

A les 14.00 hores al carrer La Huerta la Pirotecnia Ferrández dispararà la Mascletà que havia estat programada per al dissabte i va haver de suspendre’s.

A les 00.00 de la nit, La Colla de Dimonis La Quarantamaula realitzarà un CORREFOCS al llarg dels carrers Purísima i Major, per acabar a la Replaceta. Des d’allí ens translladarem als voltants del carrer La Huerta, on es dispararà el castell de focs artificials, donant per finalitzades les Festes 2022.

La resta d’actes programats per al dia de hui segueixen en l’horari del programa de festes.