LA ROMANA COMPTARÁ AMB UN “PUNT LABORA MÒBIL” A LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT

L’Ajuntament de la Romana apropa els serveis de LABORA, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, mitjançant la instal·lació d’un “PUNT LABORA MÒBIL” (autobús adaptat) a la Plaça de l’Ajuntament de la Romana aquest divendres 4 de març de 10 del matí a 6 de la vesprada.

Aquest servei està dirigit a totes les persones interessades en conéixer per primera vegada els serveis de LABORA, així com a aquells usuaris/es que estan inscrits i vulguen realitzar alguna gestió (orientació, ofertes d’ocupació, modificació de la demanda, etc…).

El “PUNT LABORA MÒBIL” és un servei fruit del conveni de col·laboració entre LABORA, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i l’Ajuntament de la Romana.

La Regidora delegada de Promoció Econòmica, Toñi Navarro ha “animat a tots/es els veïns/es que vulguen conéixer o precisen dels serveis de LABORA, a aprofitar la proximitata que ofereix aquest servei que compta amb personal especialitzat i el divendres 4 de març estarà disponible a La Romana”.

El “PUNT LABORA MÒBIL” és un servei gratuït que no requereix cita prèvia, estant condicionat el seu accés únicament als procediments i mesures d’aforament per a la prevenció i el control de la COVID-19.