FORMACIÓ: “LLANÇA LA COMUNICACIÓ DIGITAL DEL TEU COMERÇ”

Si eres comerciant, estàs a La Romana i vols millorar la comunicació digital amb els teus clients, no et perdes la formació: LLANÇA LA COMUNICACIÓ DIGITAL DEL TEU COMERÇ.

T’ajudarem a potenciar la teua imatge de marca a través de les Xarxes Socials. I enguany la formació serà totalment en línia, perquè la faces quan pugues. Hem pensat que fer-ho així de fàcil t’animarà que passes a l’acció amb la comunicació digital del teu negoci. Parlarem d’estratègies en Facebook i Instagram, també de l’ús de WhatsApp per a captar i tindre informats als teus clients i et donarem algunes pautes sobre Neuroventas. Sense oblidar l’important que és tindre bé geolocalitzat el teu negoci.

T’interessa? Doncs no t’has de perdre la reunió informativa, que serà també en línia:

? Dimecres 2 de març

⏰ 16.00h

ℹ️ Més informació: 965696001

Així ens deixes les teues dades i et passem l’enllaç de la reunió.

T’esperem!