L’AJUNTAMENT DE LA ROMANA HOMOLOGA LES AULES I TALLER PER A IMPARTIR FORMACIÓ PROFESSIONAL PER A L’OCUPACIÓ

L’Ajuntament de La Romana compta amb dos noves aules i taller homologades per Labora (SERVEF). Gràcies a elles podran impartir-se en la localitat els tallers “Obra i Pavimentació”, ambdós impulsats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

Les dos noves aules es troben en la segona planta de la Casa de Cultura, mentres que el taller per a pràctiques està en la nau del carrer de la Puríssima de titularitat municipal. L’Ajuntament de La Romana va rebre la passada setmana la visita dels tècnics de Labora encarregats de realitzar les comprovacions oportunes respecte a les exigències de l’homologació, confirmant-se posteriorment la seua aprovació i els cursos que es van a impartir en les seues aules.

“Aquestes homologacions són una excel·lent notícia, perquè gràcies a elles ampliem les possibilitats d’oferir formació de qualitat a la ciutadania per a millorar les seues opcions d’inserció laboral. Si hem aconseguit aquest objectiu ha sigut gràcies al treball realitzat des de l’Ajuntament el personal del qual i l’equip de govern s’esforça cada dia per a fer realitat la gran aposta de l’Ajuntament per l’ocupació i la formació. En aquest cas concret podran desplegar-se especialitats com Obra i Pavimentació”, destaquen l’Alcalde, Nelson Romero, i el Regidor de Medi Ambient, Noé Cerdá.