LA ROMANA DUU A TERME UN ANY MÉS EL PROCÉS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA PER A LA PRIORITZACIÓ D’INVERSIONS

La iniciativa dins del projecte de participació ciutadana té com a principal finalitat donar veu a la ciutadania a través d’un procés de votació.

Aquest procés es desenvoluparà des del dia 11 a les 00.01 fins a les 23.59 del 30 de desembre de 2021. En aquest cas, s’habilitarà tant una urna a l’Ajuntament com també a través de la pàgina web amb formulari en línia. Mitjançant aquest, es podran votar fins a tres projectes d’inversió entre una sèrie d’alternatives relacionades amb la millora del mobiliari i l’equipament urbà, la mobilitat, el patrimoni o l’equipament municipal, entre altres.

Accés al formulari: https://forms.gle/QqKaVZQthA2JdhYHA

Amb aquest motiu, l’equip de govern vol convidar a la ciutadania al fet que s’expresse i done la seua opinió sobre les inversions a realitzar sobre una partida de 20.000 euros, quantitat que podria ser ampliable per a albergar més actuacions sobre els projectes més votats. Podran participar en aquest procés totes les persones empadronades a La Romana majors de 16 anys a 1 de gener de 2021

Com no pot ser d’una altra manera la Regidora de Participació Ciutadana, María José Iñesta, destaca que: “Els romaners i les romaneres han de ser part de la definició de les polítiques que han de transformar el poble i millorar el benestar de la ciutadania. Amb aquest procés els participants podran contribuir amb les seues preferències”.