FIRA DEL LLIBRE 2021

Per segon any consecutiu, a causa de la situació sanitària per la qual estem travessant, la Fira del Llibre 2021 que hauria d’haver-se celebrat el mes d’abril passat, es durà a terme el cap de setmana del 18 i 19 de setembre. Totes les activitats seran al Parc Dr. Pérez López amb els protocols corresponents sobre l’ús de màscareta, distància de seguretat i higiene de mans.

El dissabte 18, a les 7.30 de la vesprada, el grup de teatre COL•LECTIU INTERMITENT durà a terme la representació de l’obra EM CRIDE de Enzo Cormann.

El diumenge 19, a partir de les 10.30 del matí es podran visitar els estands de les llibreries participants. L’animació musical serà a càrrec de la colla de dolçainers i tabaleters “ELS OUS I EL SARNATXO”.

A les 11.30 tindrà lloc la presentació del llibre “AÑOS 30. Historias de amor y guerra” de l’escriptor local Ciro Verdú Verdú. A continuació es procedirà a la signatura i dedicatòria de llibres.

A les 12.15 el grup de teatre Art Crear posarà en escena l’obra de teatre infantil “CONTES DE LES MIL I UNA NITS”

A les 5.30 de la vesprada, hi haurà animació musical per part de GRUPS DE CAMBRA de la Societat Instructiva Musical Romanense.

Totes les activitats són patrocinades per la Diputació Provincial d’Alacant en la campanya de Promoció Cultural.