ELS ALUMNES DE L’IES “EL VINALOPÓ” TAMBÉ DISPOSARAN DE TRANSPORT ESCOLAR

Després de la reunió mantinguda a principis d’estiu entre l’Alcalde de La Romana, Nelson Romero, el Regidor d’Educació, Enrique Rizo i el Director General de Formació Professional, Manolo Gomicia; s’han dut a terme totes les gestions perquè els alumnes de la Romana que cursen Cicles Formatius en l’IES El Vinalopó també puguen disposar del transport escolar gratuït. El mateix autobús que transporta als alumnes de Batxiller i Cicles Formatius a l’IES La Mola, efectuarà una parada en l’IES El Vinalopó per a deixar i recollir a l’alumnat matriculat en aquest Centre.

Aquesta gestió ha suposat un pas molt important perquè tot l’alumnat de la Romana tinga les mateixes oportunitats independentment del Cicle Formatiu i del Centre que trie i que no supose un desavantatge respecte dels alumnes que resideixen a Novelda.

L’horari dels autobusos del transport escolar per a la setmana del 8 al 10 de setembre serà el següent:

Dimecres 8 de setembre:

1r ESO – Eixida a les 8.30 h. i regrés a les 11.00 h.

2n ESO – Eixida a les 9.30 h. i regrés a les 12.00 h.

Dijous 9 de setembre:

3r i 4t ESO – Eixida a les 8.30 h. i regrés a les 11.00 h.

1r i 2n BATXILLERAT – Eixida a les 9.30 h. i regrés a les 12.00 h.

Divendres 10 de setembre:

FP BÀSICA, CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ I SUPERIOR – Eixida a les 9.30 h. i regrés a les 12.00 h.

A partir del dilluns 13 de setembre l’horari serà:

EIXIDA: 7.30 h

REGRÉS: 1r i 2n ESO a les 14.00 h. / Resta de cursos a les 15.15 h.