RECORDANT LES FESTES II – LA ROMANA – AGOST 2021

DISSABTE 7 D’AGOST

18:00 h.- al carrer de “La Balsa” podrem tornar a passar-ho bé amb el tradicional “CAMPIONAT LOCAL DE TANGANILLA PER PARELLES”. Com que encara continuem en pandèmia, només podran participar jugadors locals. (Per a més informació, consulteu els programes de mà).

DIUMENGE 8 D’AGOST: “DIA DE LA TERCERA EDAT”

09:30 h.- En José Luis Robledano Navarro oficiarà una “Missa de Campanya per als nostres majors” al parc Dr. Pérez López, cantada pel Cor Parroquial de l’Església de Sant Pere Apòstol de la Romana.

20:00 h.- Al mateix entorn del Parc, s’oferirà un berenar de convivència per als majors del nostre municipi. Per a poder participar s’hauran d’apuntar fins al dimarts 3 d’agost o bé en l’Associació de “Jubilados y Pensionistas Unidos” de la Romana o a l’Ajuntament.

21:00 h.- A continuació, podran gaudir de l’espectacle musical “DÍMELO CANTANDO; Cuando el Amor y la Música van de la mano”, amb els artistes Alejandro Canals i María Gracia.

DISSABTE 14 D’AGOST

19:00 h.- Al Camp de Futbol Municipal, presentació de l’equip sènior i partit “TROFEU FESTES PATRONALS” entre el nostre CF Atlètic La Romana i CFS Ràcing de Novelda.

DIUMENGE 15 D’AGOST

22:30 h.- A l’escenari del Parc Dr. Pérez López, l’actor valencià Xavi Castillo ens farà morir de riure amb l’espectacle “NEWS!”.

DILLUNS 16 D’AGOST

11:30 h.- Espectacle infantil “EL SHOW DE LUCKY”, a càrrec de la companyia Espectacles David, al Parc Dr. Pérez López.

DIMARTS 17 D’AGOST

11:30 h.- Espectacle infantil “PINOCHO”, a càrrec de la companyia Doble K Teatro, al Parc Dr. Pérez López.

DIMECRES 18 D’AGOST

12:30 h.- Espectacle infantil “H2O FIESTA DEL AGUA”, a càrrec de la companyia Trébol Teatro, al Carrer Major.

DIJOUS 19 D’AGOST

11:00 h.- “XLI CAMPIONAT LOCAL DE NATACIÓ” a la Piscina del Poliesportiu Municipal. Trofeus donats per PULYCORT.

13:00 h.- GRAN TRACA al llarg del carrer major.

19:30 h.- Al recinte de “Bous al Carrer”, les Comparses de Moros, Pirates i Zíngars competiran de forma sana en el “GRAN PRIX”. S’anima a tots els participants i espectadors a que acudisquen disfressats a l’esdeveniment. (Entrada gratuïta)

20:00 h.- MISSA.

DIVENDRES 20 D’AGOST

09:00 h.- Al Pi de la Vaca “XLI CONCURS LOCAL DE GATXAMIGA” amb l’animació de la colla de dolçainers i tabaleters “ELS OUS I EL SARNATXO”. Inscripcions fins al dimecres 18 d’agost al telèfon 615 924 449.

12:00 h.- MISSA  per tots els difunts de l’últim any.

19:30 h.- CERCAVILA a càrrec de la Societat Instructiva Musical Romanense, que recorrerà els principals carrers del municipi alegrant la vesprada.

22:30 h.- A l’escenari del Parc Dr. Pérez López, espectacle musical “TRIBUTO A ALEJANDRO SANZ” amb el cantant Juan Pedro Bonet.

DISSABTE 21 D’AGOST

11:00 h.- Recuperem les tradicions locals i culturals amb la “PARTIDA DE LLARGUES” al carrer del mateix nom entre jugadors de la Comarca.

14:00 h.- A la pista esportiva del carrer Antonio Machado hi haurà la tradicional “MASCLETÀ” a càrrec de la Pirotècnia Ferrández.

16:30 h.- En la Replaceta del carrer Major donarem inici a la “XXVI MARXA CICLOTURISTA LOCAL I CONVIDATS”. Hi haurà marxa especial per a xiquets menuts. Com sempre, seran molt benvinguts aquells veïns amb bon sentit de l’humor.

19:00 h.- Al recinte taurí situat al carrer Enric Valor, Bous al Carrer amb animals de la ramaderia “La Paloma”.

22:30 h.- A l’escenari del Parc Dr. Pérez López, espectacle musical “AQUELLAS PEQUEÑAS COSAS” (Tribut al “Gusto es Nuestro”).

22:30 h.- Al recinte taurí situat al carrer Enric Valor, Bous al Carrer amb animals de la ramaderia “Hermanos Cali”.

DIUMENGE 22 D’AGOST

11:30 h.- La Banda de Música de la Romana farà la CERCAVILA tradicional per anar recuperant moments de Festa.

12:00 h.- SOLEMNE MISSA en honor als Sagrats Cors de Jesús i Maria, Patrons de la Romana oficiada pel nostre rector JOSÉ LUIS ROBLEDANO NAVARRO.

A continuació ens traslladarem a la Plaça Gómez Navarro on s’oferirà una corona de llorer al M. I. Fill Adoptiu de la Romana en José Luis Gómez Navarro, acompanyats per la Banda de Música que interpretarà el pasdoble “LA ROMANA”.

19:00 h.- Al recinte taurí situat al carrer Enric Valor, Bous al Carrer amb animals de la ramaderia “Gregorio de Jesús” (desencaixonada de 6 bous).

22:30 h.- Al recinte taurí situat al carrer Enric Valor, Bous al Carrer amb animals de la ramaderia “Coves”.

23:30 h.- En la prolongació del carrer La Huerta, La Pirotècnia Ferrández dispararà un Castell de Focs Artificials.

DILLUNS 23 D’AGOST

10:00 h.- Al recinte taurí situat al carrer Enric Valor, Bous al Carrer amb animals de la ramaderia “Alberto Granchel”.

12:30 h.- A l’escenari del Parc Dr. Pérez López “JOCS D’AIGUA”

19:00 h.- Al recinte taurí situat al carrer Enric Valor, Bous al Carrer amb animals de la ramaderia “Crespo”.

  • Es prega a tots els assistents i participants que actuen amb responsabilitat seguint les normes marcades per les autoritats sanitàries en quant a higiene i distanciament social i aquelles que indiquen els organitzadors específicament per a cada activitat.
  • Serà obligatori l’ús de la mascareta en tots els actes, d’acord amb la normativa vigent, excepte per als participants en les activitats esportives.
  • En les cercaviles de la Banda i de la Colla es prega no seguir als músics. Ens quedarem a veure’ls passar.
  • Per a accedir al recinte taurí fins a completar l’aforament, podran obtindre l’abonament per a tots els actes per 12 euros a l’Ajuntament de la Romana o en taquilla; o l’entrada per a cada acte en taquilla al preu de 3 euros. Els menors de 10 anys tindran accés gratuït sempre que vagen acompanyats d’un major que es responsabilitze d’ells. Els menors de 16 anys i les persones que es troben sota els efectes d’alcohol o drogues no podran accedir a la zona del ruedo.
  • Totes les activitats que es facen al Parc Dr. Pérez López seran gratuïtes i a porta tancada per a poder controlar l’aforament. Les portes romandran obertes des d’una hora abans fins al començament de l’espectacle. Es prega puntualitat als assistents perquè una vegada començat l’acte ja no podrà entrar ningú. Estarà prohibit accedir a la zona dels jocs infantils.

La realització de tots els actes d’aquesta programació queda supeditada a la situació sanitària del moment.