BOUS AL CARRER 2021

Entre les activitats programades en “RECORDANT LES FESTES II”, es troba la de “Bous al Carrer”; que aquest any presenta nombroses novetats.

En aquesta ocasió el recinte serà tancat i per a accedir-hi serà necessari adquirir el bono per a totes les sessions o l’entrada corresponent. L’aforament del recinte serà de 1.450 persones en la grada i de 150 persones en el rogle.

Les sis actuacions programades seran les següents:

Dissabte 21 d’agost

19.00 hores.- ramaderia La Paloma

22.30 hores.- ramaderia Hermanos Cali

Diumenge 22 d’agost

19.00 hores.- 6 bous encaixonats de la ramaderia Gregorio de Jesús

22.30 hores.- ramaderia Coves

Dilluns 23 d’agost

10.00 hores.- ramaderia Alberto Granchel

19.00 hores.- ramaderia Crespo

Els bonos per a les sis sessions es poden adquirir a l’Ajuntament de la Romana al preu de 12 euros. I les entrades per a cada sessió es podran adquirir a l’entrada del recinte al preu de 3 euros.

Els menors de 16 anys només podran accedir a la zona de grada i els menors de 10 anys tenen l’accés gratuït i hauran d’anar acompanyats d’un adult que es responsabilitze d’ells.

En els casos en els que no siga possible mantenir la distància de seguretat, serà obligatori l’ús de mascareta. El desenvolupament d’aquesta activitat queda supeditat a la situació sanitària del moment i a les normes que puguen dictar les autoritats competents.