LUNATANDO ESTRENA “MATRIMONIO PARA TRES”

El pròxim diumenge 13 de juny a les 20.00 hores, el grup de teatre Lunatando, sota la direcció de Luri Poveda, estrenarà a la Casa de Cultura de la Romana l’obra de teatre “Matrimonio para tres”; per a celebrar el X aniversari de la seua fundació.

L’entrada serà gratuïta limitada a l’aforament de la sala.

Es tracta d’una comèdia sobre la parella, sobre allò quotidià i, alhora és una comèdia de enrenous on res és el que pareix. Els vaivens sentimentals de la protagonista (Marisa) són un dels eixos centrals del tema i un dels principals problemes que es planteja en l’obra junt al convencionalisme de la seua parella i el del seu anterior marit.

Una protagonista plena de dubtes amorosos. La seua parella que només desitja la tranquilitat dels caps de setmana. Un exmarit suposadament mort que apareix de sobte. I una sogra neuròtica que és una bomba de rellotgeria. Estos quatre personatges formen un còctel explosiu que no deixa indiferent a l’espectador i l’aboca a un final inesperat.

Marisa i Paco viuen en parella des que el marit d’ella desapareguera en un accident d’avió uns anys enrere i, malgrat que mai es trobà el cos, ella està segura de que és viuda. Però ni Paco ni la mare d’ella, Elvira, estan tan segurs de que no va a aparéixer algun dia. La relació entre Paco i Elvira no és tan bona com a Marisa li agradaria, i tot es complica un cap de setmana de malentesos, una excursió a El Escorial i una sogra que parla amb el més enllà. L’aparició d’Ivan, el marit desaparegut de Marisa, és el detonant per a que tot salte pels aires donant pas a un final inesperat.

REPARTIMENT

MARISA: Lucía Mira/Ángela Devesa

PACO: Álvaro Canicio

ELVIRA: Mª José Iñesta

IVÁN: Ángel Prior

FITXA TÈCNICA

DRAMATÚRGIA: Laureano Poveda

TEXT: Antonio M. Ballesteros

IL·LUMINACIÓ I SO: Alfonso García Pujalte

ESCENOGRAFIA: Lunatando Teatro

VESTUARI: Taller Telaraña

FOTOGRAFIA: Andrés Cantó Iñesta

DISENY CARTELERIA: Daniel Verdú Castelló