8M DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Romana volem informar-los que demà 8 de març, se celebra el Dia Internacional de la Dona. Dia en el qual se commemora la lluita de les dones per la igualtat de drets. Algunes en el passat com Virginia Woolf o Clara Campoamor i ara altres com Emma Watson o Malala Yousafzai, han contribuït a l’avanç i al creixement del sexe femení. No devem oblidar que encara queda molt per aconseguir.

Aquest any degut a les circumstàncies per les que estem atravessant (La COVID 19) no hem pogut realitzar el tradicional esmorzar i posterior caminata i lectura del manifest. Esperem que l’any que ve puguem celebrar-ho.

La torre del nostre campanari ja llueix de color morat per a homenatjar a totes les dones lluitadores del nostre poble. Les que ja no estan i que tant van lluitar i per les que seguiran i seguiran fent-ho. Punxant en l’enllaç podeu accedir al video realitzat per la Generalitat Valenciana des de la Conselleria d’Igualtat per a promocionar el #8MImprescindibles