TALLER D’INSTAGRAM

Instagram és la xarxa social que més ha crescut els últims anys. Es tracta d’un canal fonamentalment visual i que genera una gran interacció entre el nostre públic. Al taller es vorà com tindre un perfil correcte, com usar els hashtags, com pujar contingut… Coneixerem com fer un Story, per a què serveixen els Reels i per què ens convé tindre un compte d’empresa. Si tens un negoci i vols impulsar la teua comunicació digital en xarxes i no saps de què et parlem, aleshores no et pots perdre esta formació.

És una iniciativa de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de la Romana i subvencionada per la Diputació Provincial d’Alacant oberta a tots els negocis i persones interessades. I com sempre, fem la formació en un horari adaptat als comerciants.

Donada la situació del COVID-19 i per a complir les mesures de seguretat, les places són limitades.

Dilluns 2 i dimecres 4 de novembre de 20:00 a 22:00 hores

Al Casal de la Joventut

Inscripcions a l’Ajuntament: 965 69 60 01