PROGRAMACIÓ NOVEMBRE 2020

Dilluns 2 i dimecres 4.- al Casal de la Joventut a les 20:00 hores, “CURS D’INSTAGRAM PER A COMERCIANTS”. Subvencionat per la Diputació Provincial d’Alacant.

Dimarts 3.- a les 18:00 h. a la 2a planta del Centre de la Tercera Edat començarà l’activitat “CORTOS POR LA IGUALDAD”, per a la promoció de la igualtat de gènere entre la població adolescent. L’activitat consta de 6 sessions de 2 hores cadascuna que es portaran a cap els dies 3, 5,10, 12, 17 i 19 de novembre (dimarts i dijous). Subvencionada per la Diputació Provincial d’Alacant.

Divendres 6.- a les 19:30 h. a la Sala d’Exposicions de la Casa Encarnà, inauguració de l’exposició “L’Alcúdia d’Elx i la Fundació Universitària de L’Alcúdia”. Activitat que forma part de la programació de l’Aula Universitària de la Romana. L’Exposició romandrà oberta fins el diumenge 29 de novembre.

Dissabte 7.- a les 19:30 h. a la Casa de Cultura començarà el Festival Provincial d’Arts Escèniques “Tardor 2020” amb l’espectacle de dansa contemporània “FÉMINA” a càrrec de la companyia MARACAIBO TEATRO. Subvencionat per la Diputació Provincial d’Alacant.

Dissabte 14.- dintre de la programació del Festival Provincial d’Arts Escèniques, a les 19:30 hores a la Casa de Cultura, la companyia Espectacles David representarà l’obra de teatre infantil “SALVEM EL PLANETA”.

Diumenge 15.- a la Casa de Cultura a les 19:30 hores, la companyia Maniquí Teatro posarà en escena l’obra “LOS PALOMOS” d’Alfonso Paso.

Dimarts 17 i dijous 19.- al Casal de la Joventut a les 20:00 hores, “COM ORGANITZAR UNS NADALS SEGURS A CASA”; subvencionat per la Diputació Provincial d’Alacant.

Dissabte 21.- a les 19:30 hores a la Casa de Cultura tindrà lloc l’espectacle de circ “SEU-TE” a càrrec de la companyia Acrobàcia Mínima; inclòs en la convocatòria del Festival Provincial d’Arts Escèniques Tardor 2020.

Diumenge 22.- a la Casa de Cultura a les 19:30 hores, representació de l’obra de teatre “¡ME LA JUEGO!” de la companyia Improvivencia.

Dimarts 24 i dijous 26.- a les 20:00 horas al Casal de la Joventut, “VÍDEO AMB MÒBIL. GRAVACIÓ”, subvencionat per l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant.

Dimecres 25.- a les 12:00 hores a la plaça de l’Ajuntament lectura del Manifest com a celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Diumenge 29.- a les 12:00 hores, si l’oratge no ho impedeix, al Parc Dr. Pérez López, “CONCERT DE SANTA CECÍLIA”, a càrrec de la Societat Instructiva Musical Romanense.