ACTIVITATS EXTRAESCOLARS DE SUPORT EDUCATIU

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de la Romana en col•laboració amb el CEIP La Romana realitzaran activitats extraescolars de suport educatiu dirigides a l’alumnat de primària amb majors dificultats per a compensar els efectes negatius del confinament com a conseqüència de l’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19.

Des del Centre Escolar s’han configurat sis grups de sis alumnes cadascun d’ells, extrets dels grups ja existents en el centre, els quals assistiran dos hores a la setmana al Centre Juvenil per a repassar matèria escolar, sempre en coordinació amb els seus mestres. Els grups es repartiran els horaris dos vesprades a la setmana de dilluns a dijous en dies alterns al llarg de tot el curs escolar, des del mes vinent de novembre fins l’última setmana de maig de 2021.

Aquestes activitats estan subvencionades per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana per un total de 7.324’45 euros.