III CERTAMEN DE JOVES INTÈRPRETS DE LA ROMANA JOSÉ MIRA FIGUEROA “PEPÍN”

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de La Romana convoca la tercera edició del Certamen de Joves Intèrprets de La Romana sota el nom del qual fora el músic més destacat de la nostra localitat, José Mira Figueroa conegut per “Pepín”.

La cita serà l’últim cap de setmana d’octubre, els dies 24 i 25 a la Casa de Cultura. Els aspirants hauran d’inscriure’s abans del 16 d’octubre i el sorteig per a determinar l’ordre d’actuació dels mateixos es durà a terme en acte públic a la Casa de Cultura el dia 20 d’octubre a les 21.00 hores. Les actuacions s’iniciaran el diumenge 25 a les 12.00 hores.

Una vegada hagen acabat les actuacions es donarà a conéixer la decisió del Jurat i es procedirà al lliurament de premis.

Les Bases que regeixen la convocatòria i que han sigut aprovades per la Junta de Govern Local estableixen novetats respecte a convocatòries anteriors. D’una banda augmenten les assignacions als premiats, establint únicament dos premis per categoria; però, la novetat més important és que s’estableix el premi del públic amb l’ànim de fomentar la participació dels assistents. A l’entrada se’ls entregarà un imprés perquè cadascun dels assistents puga votar a un participant de cada categoria. Els guanyadors rebran el premi del públic dotat amb 100 euros per a cada categoria.