9 D’OCTUBRE – DIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Un any més ens disposem a celebrar el Dia de la Comunitat Valenciana, encara que aquest ve carregat de la preocupació i l’amenaça de la pandèmia de la COVID-19. No obstant això, des de l’Ajuntament de la Romana no hem volgut deixar passar aquesta festa sense la celebració que mereix. Sempre amb la prudència i la responsabilitat que ens ha caracteritzat des que començara tot aquest malson.

A les 12 del migdia ens reunirem a la porta de l’Ajuntament perquè la Banda de Música de la Romana inicie un cercavila pels principals carrers del nostre poble; eixirem a les voreres per a vore’ls desfilar i animar-los en aquests temps tan difícils per a tots.

A les 6 de la vesprada, a l’escenari del parc Dr. Pérez López hi haurà un concert de RAP, “PARLEM DE RAP” a càrrec d’un Dj dirigit a adolescents per a la prevenció de les addiccions i per una joventut sana, subvencionat per l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant.