YAIZA BERESALUZE GUANYADORA DEL CONCURS DE CARTELL DE FESTES 2024

Dimarts passat 26 de juny es va reunir el jurat del concurs de Portada i Cartell de Festes de La Romana 2024.

En esta edició s’han presentat 4 treballs, per als quals el jurat va haver de valorar diferents aspectes relacionats amb les festes perquè el cartell fora representatiu d’estes. La decisió del jurat en esta ocasió va ser unànime a favor de l’obra de YAIZA BERESALUZE SÁNCHEZ.

El premi en metàl·lic és de 200 euros i el lliurament del diploma acreditatiu es durà a terme el dissabte 3 d’agost durant l’acte del Pregó de Festes

Donem les gràcies a tots els participants i l’enhorabona a la guanyadora. En l’entrada de l’Ajuntament estaran exposades les còpies dels treballs presentats des de l’1 al 31 de juliol de 2024 per a tots aquells que desitgen conéixer-los.