OBERTURA DE PISCINES MUNICIPALS 17 DE JUNY

Com cada any arriba la temporada de les piscines, aquella que dona pas al gaudi en família, en companyia d’amics o de la parella, de gaudir i divertir-se en les instal·lacions habilitades. La Romana, per ser un enclavament geogràfic privilegiat amb un clima perfecte, compta amb unes piscines municipals que convertixen esta opció en una de les preferides per moltíssims romaners/es i visitants.

Este pròxim dilluns 17 de juny es realitzarà l’obertura del servici de piscines municipals a partir de les 11 del matí, els horaris d’obertura seran els següents:

Dilluns a Dijous. 11.00 a 20.00 h. Oci i 20.00 a 21.00 h. Modalitat Natació

Divendres, Dissabte i Diumenge 11.00 a 20.00 h. Oci.

Setmana del 12 al 19 d’agost d’11.00 a 20.00 h. Oci. Festes Patronals

Dissabte i Diumenge 17 i 18 d’agost TANCAT per Festes Patronals.

Preus de piscina seran: la gratuïtat per als xiquets menors de 5 anys i els preus de les entrades sense bons de temporada serà de 3€ de dilluns a divendres i 5€ dissabtes, diumenges i festius.

L’aforament del recinte de piscina estarà limitat a 300 persones amb un límit de venda d’entrades en 200 tíckets per dia. Així mateix es permet l’entrada de menjar i begudes al recinte per a poder menjar en la zona delimitada, però queda prohibida l’entrada d’envasos de vidre, fogons, barbacoes, paelles i objectes tallants.