LA ROMANA URBAN FEST

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de La Romana en col·laboració amb l’Associació Cultural Moviment i Art Urbà organitzen el URBAN FEST LA ROMANA 2024.

Subvencionat per la Diputació d’Alacant, tindrà lloc dissabte que ve 11 de maig al parc Dr. Pérez López amb el següent programa:

El divendres 10 de maig a les 18.00 hores se celebraran en el Pub Karkoma Batalles de Freestyle. A les 20.00 hores continuarem amb un 1vs1 de Breaking (Concrete) al Carrer Major, 11, a l’altura del Pub. I a les 23.00 h. en el mateix lloc, havent sopat, tindrem una pre party amb Dj Rafaka.

El dissabte 11 de maig al matí, a les 11.00 h, Grafiti en Viu en la paret del Camp de Futbol (Pi de la Vaca) i Competició RC Crawler al parc Dr. Pérez López. Deixa’t sorprendre per l’art urbà mentres els nostres talentosos artistes donen vida als murs amb els seus vibrants grafitis! A més, no et perdes l’emocionant competició de RC, on els experts en control remot demostraran les seues habilitats i destresa, autèntics reis del camí i la sendera.

A la vesprada i nit, prepara’t per a gaudir dels millors ballarins i MCs de l’escena. Durant les competicions de dansa comptarem amb les actuacions d’artistes convidats.

15.30 h.- Inscripcions Allstyles.                  16.30 h.- Començament Filtres.

16.30 h.- Inscripcions Breaking.                 17.30 h,. Començament Filtres.

No et perdes este dia èpic ple de cultura, música i art urbà!

T’esperem l’11 de maig per a gaudir junts d’un dia autèntic d’Hip hop!

10 de maig / Carrer Major, 11

11 de maig / Parc Dr. Pérez López