“PUNT LABORA MÒBIL” EN LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT

L’Ajuntament de La Romana acosta els servicis de LABORA, Servici Valencià d’Ocupació i Formació, mitjançant la instal·lació d’un “PUNT LABORA MÒBIL” (autobús adaptat) en la Plaça de l’Ajuntament de La Romana divendres que ve 22 de març de 10 del matí a 6 de la vesprada.

Este servici està dirigit a totes les persones interessades a conéixer per primera vegada els servicis de LABORA, així com a aquells usuaris/es que estant inscrits i vulguen realitzar alguna gestió (orientació, ofertes d’ocupació, modificació de la demanda, etc…).

El “PUNT LABORA MÒBIL” és un servici fruit del conveni de col·laboració entre LABORA, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i l’Ajuntament de La Romana.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es vol animar a tots/es els veïns/es que vulguen conéixer o precisen dels servicis de LABORA, a aprofitar la proximitat que oferix este servici que compta amb personal especialitzat i el divendres 22 de març estarà disponible a la Romana.

El “PUNT LABORA MÒBIL” és un servici gratuït que no requerix cita prèvia.