L’AJUNTAMENT SUBVENCIONA UN ANY MÉS EL MATERIAL CURRICULAR DELS ESCOLARS DE LA ROMANA

L’Ajuntament de La Romana ha signat un nou conveni amb l’AMPA del CEIP “La Romana” mitjançant el qual li concedeix una subvenció de 6.000 euros destinats a sufragar les despeses de material curricular de la totalitat dels alumnes d’Infantil i Primària del col·legi de la Romana per al present curs escolar 2023-2024.

S’ha optat per mantindre la mateixa fórmula del curs anterior, ja que s’ha comprovat els avantatges que comporta el procés en realitzar-lo a través de l’AMPA; perquè se simplifiquen els tràmits, arriba a tots els alumnes del centre, fins i tot als quals no pertanyen a l’AMPA, sense que les famílies hagen de presentar la sol·licitud per a la subvenció.

En el cas del material per a l’alumnat de l’Escola Infantil Municipal “La Balseta”, com ja es va incloure en el contracte de licitació de l’empresa gestora, les famílies tampoc hauran d’assumir cap despesa per este concepte.