“TEMPS ETERN”, ESPECTACLE DE DANSA EN EL IV FESTIVAL PROVINCIAL D’ARTS ESCÈNIQUES

Diumenge que ve 22 d’octubre, dins de l’IV Festival Provincial d’Arts Escèniques, és el torn de la modalitat de Dansa. A la Casa de Cultura, a les 19.30 hores, NEIRA & SANTAMARÍA Companyia de Dansa Espanyola posarà en escena l’espectacle titulat “TEMPS ETERN”.

El temps passa i tot l’assola, però alhora tot roman quedant la seua essència, i així com en la vida és, és en la Dansa. El bell, el pur, això d’abans i això de sempre conviuen amb el nou, en un món en incessant transformació. I com va ser, sempre serà, la dansa en el temps etern.

Temps inconscient

Com si d’un gran somni es tractara l’artista es va quedar adormit-despert i en un estat d’inconsciència es va deixar portar per la seua musa que li va mostrar un camí sense retorn, un camí cap al temps etern.

•             Temps sense temps: Neira & Santamaría

•             El despertar de la Musa: Santamaría & Santamaría

Temps de vida

Des del paradigma de la joventut que queda embegut pel de l’hiperactivisme i la seua estressant manera d’entendre el temps cap a la maduresa i la percepció del temps petrificat, el temps en la vida que es congela perquè no volguérem que acabara mai.

•             Marimbes de vida: A. Manarre

•             Gall roig: A. Manarre

Temps inert

Temps que comprén buit, interrupcions i desordre, temps sense tasques, però també temps de somnis trencats. Els somnis que deixem de viure per viure els somnis d’uns altres, renunciant així a una part important de la nostra pròpia essència que ens porta a la mort interna de l’ésser.

•             Temps inert: M.A Santamaría

•             Adeu a tot això: Neira & Santamaría

Temps etern

Al·ludeix a allò que roman i sempre perdura, un temps sense temps… en el Temps Etern mostrat a través de diferents pals del flamenc.

•             En roig, en blanc i en verd: T. Neira

•             Creuant l’Atlàntic: Neira & Santamaría

•             D’ahir a hui: T. Neira i L. González

•             Martinete del temps: L. González

•             Temps etern: T. Neira i L. González