III JORNADES DE SALUT La Romana 2023

Des de la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de La Romana en estreta col·laboració amb el CEU Escola de Salut, s’han organitzat les III Jornades de Salut.

Les activitats es duran a terme en diferents llocs depenent de la població a qui va dirigida i la naturalesa mateixa de l’activitat. Cal destacar:

El 21 d’octubre a partir de les 9.30 del matí en la Replaceta GARBELLAT DE SALUT, que comprén HTA, Diabetis, pes i enquesta d’hàbits saludables.

En el CEIP “La Romana”, els dies 23 i 24 d’octubre es realitzaran diversos tallers d’Educació per a la Salut: Alimentació saludable; Higiene Bucodental; Ergonomia; Hàbits Socials i Valors; Bullyng; Consum Responsable + *RCP; Gestió del Temps Lliure; Abús de les Noves Tecnologies…

I els dies 25 i 26 d’octubre tindran ocasió de conéixer per dins com és una ambulància UVI.

En el Centre de la Tercera Edat el dia 25 d’octubre a les 11.00 del matí, tallers per a majors: “Prevenció de caigudes” i “Envelliment actiu”. I el 26 d’octubre a les 11.00 del matí, tallers per a majors: “Escoltar el nostre cos”; “La importància de cuidar-nos”; “Prevenció de malalties: HTA, diabetis…”; “Cuidar l’alimentació” i “Activitat física”.

En el Centre de Salut, el dia 26 d’octubre a partir de les 16.00 hores, Donació de Sang.

El diumenge 29 d’octubre a les 9.15 del matí a la Casa de Cultura, jornada de portes obertes “YOGALMUERZO” a càrrec d’Emilio Martínez.

La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de La Romana agraeix la col·laboració de les entitats participants: CEU Escola de Salut, CEIP La Romana, Centre de Transfusió de la Comunitat Valeciana, Ambulàncies Costablanca i Ashtanga_satsang (Emilio Martínez)