XIX VOLTA A PEU

La Regidoria d’Esports i el Club Esportiu Penya la Mina organitzen per a este cap de setmana del 14 i 15 d’octubre la XIX Volta a Peu. El diumenge es realitzarà el cross “Volta a Peu” es tracta d’un cross mixt de 10km, que es realitza mitjançant 2 modalitats CAMINANTS i CORREDORS. L’eixida per a la marxa caminant tindrà lloc a les 9.20 sent la prova no competitiva i posteriorment a les 10.00 serà l’eixida per als corredors.

La prova acabarà amb el lliurament de trofeus als guanyadors de la prova en les diferents categories que es distribuiran en les següents, masculines i femenines: General, Local, Júnior, Sènior, Veterà 1, Veterà 2 i Veterà 3.

El dissabte des de les 17.00 a la Casa Encarnà es faran lliurament de dorsals i obsequis per a la prova del diumenge així com les inscripcions per a les carreres infantils que es realitzaran el mateix dissabte des de les 18.00 en un circuit urbà i tancat al trànsit, es realitzaran en 4 categories mixtes i tindran premi els 3 primers de cada categoria i tots els xiquets/es participants rebran un medalla acreditativa de la Volta a Peu 2023.