“CREURE PER A VEURE”, EL MENTALISME DE TONI BRIGHT

Dissabte que ve 14 d’octubre a les 19.30 a la Casa de Cultura continuarem amb la celebració del IV FESTIVAL PROVINCIAL D’ARTS ESCÈNIQUES; i en aquesta ocasió, en la modalitat de Circ gaudirem de l’espectacle “Creure per a veure” de Toni Bright.

Alguns el cataloguen com el millor mag de la ment d’Espanya; uns altres com el mentalista més prestigiós del país. Desprén sorpreses i desperta entusiasme pels escenaris. Li encanta deixar bocabadat al públic. No hi ha dubte, ens referim a Toni Bright, el mag de la ment, mentalista espanyol per excel·lència.

Toni Bright va nàixer a Elx i des de ben xicotet li ha apassionat el món del mentalisme. Actualment, ha recorregut gran part dels teatres nacionals donant a conéixer el poder de la ment.

Aquest mentalista espanyol no sols ha actuat damunt dels escenaris, sinó també en platons televisius i estudis radiofònics. Ha col·laborat amb grans cadenes de ràdio-televisió, com per exemple: TVE, Antena 3, TVE canal 24 hores, Canal Sud, Onda Cero, Cadena COPE, Cadena SER, Ràdio Marca, etc.

Màgia de la ment i emoció s’uneixen per a oferir “Creure per a veure”, l’espectacle de mentalisme de Toni Bright.

“Creure per a veure” és el nom que rep un dels espectacles de mentalisme en teatre de Toni Bright. “Creure per a veure” és sinònim d’emoció, fascinació i participació. Emoció per conéixer en directe al considerat, un dels millors mags de la ment i mentalistes d’Espanya. Fascinació per descobrir les múltiples habilitats que és capaç de realitzar amb la ment. Participació perquè el protagonista principal és el públic.

Després de recórrer tota Espanya, per fi arriba la teua nit més màgica i misteriosa de l’any. Prepara’t per a veure un espectacle de mentalisme a l’altura de les teues expectatives. El nostre mag de la ment et deixarà amb la boca oberta i et farà recordar aquest moment per sempre.

Tota la seua trajectòria i reconeixement ha sigut gràcies al treball i al suport del públic. Si estàs buscant un mentalista a Espanya, no dubtes a vindre a conéixer-lo.

Què t’espera en els espectacles de mentalisme en teatres de Toni Bright?

Es pot endevinar el número de loteria?

Existeixen els donyets?

Es pot contactar amb els esperits?

Poden doblegar-se culleres o forquetes amb la ment?

Es pot llegir la ment de les persones?

En algun moment de la teua vida t’hauràs preguntat, segurament, alguna d’aquestes qüestions. El nostre mentalista et resol tots aquests dubtes utilitzant el poder de la ment.

Els xiquets s’ho passaran com a adults, i els adults una altra vegada tornaran a ser xiquets.

Atreveix-te a travessar la porta dels teus somnis i recorda: no es tracta de veure per a creure sinó de creure per a veure. Estàs preparat?