CAMPANILLA UNA AVENTURA MUSICAL

Arranquem el IV Festival Provincial d’Arts Escèniques La Romana 2023 amb la modalitat de Teatre Infantil; en aquest cas es tracta d’un musical dirigit a un públic familiar.

La representació tindrà lloc dissabte que ve 7 d’octubre a les 19.30 hores a la Casa de Cultura.

La Diputació Provincial d’Alacant subvenciona en un 75% el pressupost del Festival i, per tant, l’entrada serà gratuïta.

Campanilla i les seues amigues, Fania, Iris i Dilia, s’estan afeblint i perdent els seus poders. La pols de fades està desapareixent i no tenen forces per a construir la primavera a temps, ni tan sols per a volar. L’Arbre màgic Saucum, que els proporcionava la pols de fades, està completament sec i els xiquets han deixat de creure en elles. Campanilla i les seues amigues, al costat del mestre Oifrag i el seu ajudant Benshee, hauran de trobar una solució per a esbrinar per què està desapareixent la pols de Fades, trobar una manera de viatjar al Món Real sense haver de volar i buscar als humans perquè tornen a creure en elles. El que no saben és que tot és un pla malvat tramat per un vell conegut de “Nunca jamás”.

Campanilla arriba al teatre musical en una nova adaptació de gran format per a tota la família. Una producció perquè xiquets i pares gaudisquen en família, visquen noves aventures i viatgen al món màgic de les Fades.

11 NOMINACIONS EN ELS PREMIS BROADWAY WORLD SPAIN.

10 CANDIDATURES EN ELS PTM, PREMIS DEL TEATRE MUSICAL.