RESILIÈNCIA: QUAN LA IL·LUSIÓ GUANYA A L’ADVERSITAT

Aquest és el títol de la xarrada que tindrà lloc dimecres que ve 4 d’octubre a les 19.30 hores a la Casa Encarnà.

Després d’uns anys convulsos en els quals ens enfrontem a una pandèmia mundial, una crisi econòmica i un conflicte bèl·lic que fa tremolar el món, la nostra capacitat de resiliència s’ha vist afectada i el descoratjament davant la incertesa està calant en la societat.

Aquesta conferència posarà el focus a potenciar la fortalesa emocional i la resiliència, per a superar els reptes i eixir enfortits davant les dificultats. Amb una posada en escena diferenciadora, Ami Bondía, cap de premsa d’Alejandro Sanz i Fabián Villena, psicòleg especialitzat en Actitud Positiva Intel·ligent, transmetran des de la seua pròpia experiència com la resiliència és clau perquè la il·lusió guanye davant l’adversitat.

Sorpreses, jocs i dinàmiques inspiradores convertiran aquesta ponència en una festa de la resiliència, gravant a foc en el públic el següent missatge: “Eres més fort del que creus”