SUBSTITUCIÓ DE CONTENIDORS DE RECOLLIDA DE RESIDUS

L’Ajuntament de La Romana ha realitzat una inversió per a l’adquisició de 150 contenidors de recollida de residus amb la finalitat de reposar, substituir i ampliar les zones de recollida de residus en les pedanies del municipi i zones rurals.

Aquesta actuació ve finançada amb fons propis a través de la Regidoria de Medi Ambient per una quantitat d’uns 18.000 €, amb el propòsit de renovar l’estat dels contenidors de recollida i poder garantir un millor servei per als usuaris.

Així mateix la Regidoria de Medi Ambient també ha invertit en l’adquisició d’una càmera de vigilància mòbil i amb càrrega solar per a poder realitzar la vigilància dels punts d’abocaments descontrolats que converteixen els nostres paratges en runars; i d’aquesta manera identificar i sancionar a les persones que realitzen una mala actuació d’aquests punts amb les consegüents molèsties a la resta d’usuaris i veïns que viuen prop dels punts de recollida.

Des de la Diputació estan procedint a la licitació del nou servei de Recollida de Punt Net el qual prestarà servei en breu en el nostre municipi amb un dia fix a la setmana i diferents dissabtes, traslladarem tota la informació a disposar de la confirmació per part de la Diputació d’Alacant.

Des de l’Ajuntament de La Romana, i més concretament des de l’àrea de Medi Ambient, es vol fer una crida a la població per al bon ús d’aquests punts de recollida de residus i traslladar que la responsabilitat de tindre uns espais nets i bonics és un treball de tota la ciutadania.

Recordar que l’Ajuntament de La Romana disposa d’un servei de recollida d’estris a domicili i el telèfon de Contacte de dilluns a dijous de 9 a 13 h. és: 965472821