PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “ENERI. CONEXIONES”

Divendres que ve 5 de maig, a les 20.00 hores a la Casa de Cultura tindrà lloc la presentació del llibre “ENERI. Conexiones” de l’autora local Raquel García Cantó.

En l’acte intervindran Marcos Rodes, psicòleg; Mª Dolores Aguilar, professora d’educació infantil; i la mateixa autora, Raquel García.

Què donarien uns pares pels seus fills? Tot, fins a la vida si pogueren. Un dia em vas preguntar si era de dia o de nit al país de “Nunca jamás”. No vaig saber què respondre. Ara sé amb seguretat que ja tens aqueixa resposta. Pense que no tot acaba amb la mort, no sé què hi ha després, però tinc la convicció que hi ha molt més, encara que no puguem veure-ho amb els nostres ulls. Només fa falta despertar aqueixa connexió adormida. Tinc 2 fills. Agustín continua creixent al meu costat, Irene ja no. Això és el que intente plasmar en aquest xicotet llibre, una xicoteta mostra del que jo he pogut percebre, sentir, aprendre… ja no de manera individual, sinó compartida amb altres persones, hagen o no patit pèrdues de sers estimats.