MAMÀ MEUA

Teatre Musical per a celebrar el “Dia Internacional de la Dona” per iniciativa de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Romana. El pròxim dissabte 4 de març a les 19.30 hores en la Casa de Cultura, la companyia Maracaibo Teatro posa en escena l’obra “MAMÀ MEUA”. L’entrada, com és habitual serà gratuïta.

Mamà Meua és un espectacle que fusiona teatre, dansa, música, performance i que inclou versions en directe de les més emblemàtiques cançons de la mítica banda ABBA. Fent de l’humor el llenguatge principal, aborda des d’una mirada feminista moments poètics, de tendresa o emoció…

Mamà Meua és un homenatge a la figura de les mares en clau de comèdia. Mares de diferents generacions, amb trajectòries i vides diferents. Mares treballadores, mestresses de casa, mares fadrines… Algunes sempre es mostren rialleres; unes altres viuen cansades, deprimides. Hi ha mares totpoderoses, sacrificades, militants, desbordades, cuidadores, valentes, afectuoses, esgotades, submises, empoderades, estressades, rebels, sofridores, divertides, histèriques…