CONDICIONAMENT DELS PATIS D’INFANTIL DEL COL·LEGI I DE L’ESCOLA INFANTIL

L’Ajuntament de la Romana ha realitzat una inversió per al condicionament del pati d’infantil del Col·legi el qual es trobava amb la zona embuatada en condicions de greu deterioració, així mateix s’ha ampliat tota la zona embuatada en l’ampliació del pati que va ser creada en les obres del Pla Edificant.

Aquest condicionament s’ha realitzat amb sòl de seguretat gespa embuatada amb una base de seguretat de 20mm de grossària i col·locació de gespa especial de parcs infantils de 25mm d’altura de pèl, i s’han instal·lat 2 jocs encastats a la gespa com són un TWISTER de 24 cercles i un SAMBORI de 10 números amb simulació en 3D.

Al pati de l’Escola infantil s’ha mantingut el sòl embuatat existent i s’ha realitzat la col·locació de gespa especial de parcs infantils de 25mm d’altura de pèl amb la col·locació d’un joc encastat de TWISTER de 24 cercles. Aquesta inversió per al condicionament dels patis de l’escola infantil i el col·legi ha suposat un total de 21.300’84€.