PROGRAMACIÓ NADAL 2022-2023

Diumenge, 4 de desembre: Festa Motera “XXX RUGE”, al Parc Dr. Pérez López; amb exposició de motos i animació musical a càrrec del grup FANDANGO  ROCK & BLUES BAND. Organitzada per l’Associació “CIENFUEGOS”.  Hi haurà esmorzar i dinar.

Dilluns, 5 de desembre: A les 18.00 hores, encés de l’ENLLUMENAT EXTRAORDINARI NADALENC.

Dimarts, 6 de desembre: ACTE INSTITUCIONAL per a celebrar el “DIA DE LA CONSTITUCIÓ”, a les 12.00 hores a l’Ajuntament. Per acabar se servirà un vi d’honor als assistents.

Dissabte, 17 de desembre: A partir de les 12.00, a la pedania “Els Beltrans” se celebrarà “BETLEM VIVENT ELS BELTRANS”. Romandrà fins el diumenge 18 a las 19.00 hores.

Dilluns, 19 de desembre: A partir de les 10.00 a la Casa de Cultura tindrà lloc el conta-contes “EL VIATGE D’ULISES” a càrrec de la companyia “L’Oracle de l’Est”, els alumnes d’infantil i primària del CEIP La Romana acudiran per grups.

Dimecres, 21 de desembre: A les 15.30 hores a la Casa de Cultura “FESTIVAL DE NADAL” a càrrec dels alumnes del CEIP LA ROMANA.

A les 18.00 hores a la Casa Encarnà,  inauguracions del BETLEM MUNICIPAL i de l’Exposició de Targetes Nadalenques realitzades per l’alumnat del CEIP de La Romana. Entrega de Premis als guanyadors de cada categoria. L’Exposició estarà oberta durant tot el Nadal.

Dijous, 22 de desembre: A les 15.30 hores a la Casa de Cultura “FESTIVAL DE  L’EIM LA BALSETA”.

Dissabte, 24 de desembre: A la mitjanit a la zona coberta del Mercat d’Abastiments revetla nadalenca a càrrec de l’Orquestra “SHADOW”.

Dilluns, 26 de desembre: A les 11.30, a la Casa de Cultura, “CONCERT DE NADAL” oferit per la Societat Instructiva Musical Romanense. En el transcurs d’aquest es donaran a conéixer els guanyadors del concurs de Decoració Nadalenca per a establiments comerciales locals.

27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener: A la Casa de la Joventut, de 9.00 a 13.00 i de 16.00 a 18.00 hores, “ESCOLA DE NADAL”.

Divendres, 30 de desembre: A les 11.00 hores al Parc Dr. Pérez López VII SANT SILVESTRE INFANTIL. Podeu venir totes i tots amb la vostra disfressa. Després de la cursa, per a reposar forces, prendrem un bon xocolate amb tonya.

A la Casa Encarnà a les 19.00, presentació del llibre “SOLOS”, de Domingo Marco.

Dissabte, 31 de desembre: DIA DE CAP D’ANY

A les 11.30 hores a la Replaceta del Carrer Major, Festa V CAP D’ANY INFANTIL amb cotilló, campanades, brindis per als més menuts…

A partir de les 23.30 hores ens reunirem a la Plaça de l’Església per acomiadar l’any amb les tradicionals campanades, raïm de la sort i cava del terreny.

Dijous, 5 de gener: A les 18.00 hores “CAVALCADA DELS REIS MAGS” acompanyats per la Societat Instructiva Musical Romanense i la colla “Els ous i el sarnatxo”, amb animació dels grups participants en el “I CONCURS DE BOATOS”.

Dissabte, 7 de gener: A la Casa de Cultura a les 19.00 hores, espectacle “LA GRAN NOCHE” a càrrec del cantant Alejandro Canals.

(Tots els actes d’aquesta programació són PÚBLICS i GRATUÏTS)